Receptie Dave 1

Wat een geweldige receptie hebben we afgelopen zaterdag, 9 februari 2019, mogen beleven! Voorafgaand aan de (langverwachte) receptie van Prins Dave I werd onze jubilaris René van Gaal in het zonnetje gezet. René is 1 x 11 jaar lid van onze vereniging en kreeg door Prins Dave I zijn jubileumsspeld opgespeld. Daarna kwamen al snel de eerste gasten. Het was een lange receptie, maar verliep desondanks voorspoedig. Vele leuke, mooie, inspirerende en ontroerende toespraken werden aan het adres van onze Prins, jubilaris en vereniging gehouden en wat voel je je dan trots als vereniging! Tussendoor nam President Ferdy Vroomen even het woord en feliciteerde Emile Bernardi met zijn benoeming tot lid van verdienste van CV Blauw-Wit. Emile en Yvonne waren zichtbaar blij verrast met deze benoeming. Na afloop van de receptie ging het feestje nog even door op het Oud-Prinsenbal met veel muziek en een optreden van eigen bodem. Het feestje duurde tot laat in de nacht. Maar wat een feest! Geweldig! CV Blauw-Wit Mariarade dankt eenieder voor hun aanwezigheid en lovende woorden. Als dit de opmaat van onze carnavalsdagen mag zijn, staat ons nog veel moois te wachten!