Prins Nick 1e

 

 

Prins Nick 1e, de 39e Prins van C.V. Blauw-Wit.
Op 18 november 2023 werd Nick Notten uitgeroepen tot 39e Prins van
C.V. Blauw-Wit Mariarade. Tijdens deze avond waren er voorafgaand aan zijn Proclamatie diverse optredens van eigen bodem. Na het aftellen vanaf 11 kwam Nick als Prins voor het seizoen 2023-2024 te voorschijn. Na zijn installatie werden tijdens de spontaan ontstane staande receptie al vele handen geschud.
Wie Nick wil feliciteren met zijn Prinsenschap kan hiervoor terecht op zaterdag 20 januari 2024 vanaf 17.33 uur in het Gemeenschapshuis van Mariarade. Na de receptie is er ook nog het traditionele Oud Prinsenbal.

Nick is samen met zijn vrouw Natasha en zoon Sten woonachtig aan de Weijenbergstraat te Hoensbroek. Nick is buiten Prins zijn werkzaam bij BCG te Schinnen. Hij is als sportieveling verbonden aan FC Hoensbroek waar hij bij de veteranen speelt. Zoon Sten is ook verbonden aan FC Hoensbroek. Vier dagen per week zijn ze dan ook bij FC Hoensbroek om zelf te voetballen of om Sten aan te moedigen.
Als Prins zal hij met volle teugen gaan genieten van de Carnaval. Hij zal dit samen met de bewoners uit de wijk doen, maar ook met bewoners daar buiten, tijdens de carnavalsdagen in het Gemeenschapshuis van Mariarade.