Jubileumprins 2015 – 2016

rra

Prins Robert I heerser over groot Mariarade en omstreken!

Robert Ruiter is de Jubileum Prins bij C.V. Blauw Wit en daarmee dit seizoen de heerser over groot Mariarade en omstreken.
Gisteravond, zaterdag 14 november 2015 was het eindelijk zover. Het lange wachten werd beloond. Veel namen gingen de ronde in de wijk Mariarade.
Op zeer spectaculaire wijze en toch voor velen nog zeer verrassend, is Robert Ruiter de nieuwe Prins, de 33ste Prins alweer, geworden bij C.V. Blauw Wit.
Velen kennen Robert al als lid van de Raad van Elf van CV Blauw Wit. Hij is getrouwd met Nicole Ruiter en samen hebben ze twee dochters, Maud en Lisa. Hij is advocaat bij Rompelberg en Ruiter advocaten in Ubachsberg. Robert is heel bekend in de Wijk Mariarade en omstreken. In het verleden heeft hij zich ingezet voor de Stichting Buurtgericht Werken Mariarade en op dit moment is hij nog voorzitter van het Stichtingsbestuur van het Gemeenschapshuis Mariarade en secretaris van de Samenwerkende Hoensbroekse Carnavalsverenigingen. Ook zet hij zich in voor de Stichting Dreams for You en steunt hij samen met Lions Parkstad diverse goede doelen.

Prins Robert I

Namens zowel het Bestuur als de Raad, de Vrouwen, de Oud Prinsen en Jong Blauw Wit feliciteren wij hem samen met Nicole, Maud en Lisa en maken wij er een gezellig, enerverend, druk en onvergetelijk jubileum seizoen van.

Greutsj op Prins Robert I!

Greutsj op C.V. Blauw Wit!

Greutsj op Mariarade!

Geneet va ´n sjoën siezoen!